22
ГРУ
2015

Продовження «Голодних ігор» буде без Дженніфер Лоуренс

Якщо кіностудія Lionsgate вирішить створити передісторію «Голодних ігор», то їй доведеться підшукати заміну виконавиці головної ролі Дженніфер Лоуренс, оскільки остання не буде зніматися в приквелі. Як повідомляє видання Variety, про це сама актриса розповіла на прем'єрі її нового фільму «Джой».



Кадр з фільму «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2»

«Я не збираюся в цьому брати участь. Мені здається, що минуло занадто мало часу. Їм треба дозволити глядачам злегка засумувати», - прокоментувала вона.

Відзначимо, що раніше про можливість подальшого розвитку франшизи заявив віце-президент студії Lionsgate Майкл Бернс. «Якщо ми вирушимо в минуле, то у нас обов'язково будуть арени», - сказав він, маючи на увазі популярні у фанатському середовищі змагання у вигаданому державі Панем. Офіційно студія Lionsgate ще не давала «зеленого світла» виробництву приквелів «Голодних ігор».


Кадр з фільму «Голодні ігри»

Нагадаємо, що фінальна частина під назвою «Голодні ігри: Переспівниця.Частина 2» була випущена в прокат у листопаді 2015 року. Ключові ролі в картині виконали Дженніфер Лоуренс, Елізабет Бенкс, Джуліанна Мур, Джош Хатчерсон, Ліам Хемсворт, Вуді Харрельсон і інші актори. На даний момент фільм заробив в світовому прокаті більше 500 мільйонів доларів.

Джерело: kinonews.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####