23
ГРУ
2015

Джеймс Франко потрапив в обійми смерті

Джеймс Франко, який в останні роки успішно екранізував не один літературний твір, знайшов для себе ще один цікавий проект. За інформацією сайту Variety, Франко займеться ремейком фільму 1996 року «В обіймах смерті» для каналу Lifetime.


На фото: Джеймс Франко

Джеймс написав сценарну заявку до майбутньої картини, а роботу над текстом продовжила Ембер Коні. Сам Франко візьме на себе функції виконавчого продюсера, в чому йому допоможуть Вінс Джоліветт, Дайан Соколов і Рейчел Вірно. Мелані Ейткенхед очолить зйомки ремейка.

Оригінал вийшов на каналі NBC в 1996 році, а головні ролі в ньому виконали Торі Спеллінг і Іван Сергій. Спочатку творці «В обіймах смерті» готувалися представити своє дітище і в кінотеатрах, але в підсумку так і не знайшли дистрибьютора.


Кадр з фільму «В обіймах смерті»

Фільм розповідає про дівчину на ім'я Лорел, яка з часом починає сумніватися в тому, що Кевін, з яким вона зустрічається, - хлопець її мрії. Коли головна героїня намагається віддалитися від бойфренда, той стає лише більш нав'язливим і агресивним. Вихід ремейка запланований на 2016 рік, коли оригінальній картині виповниться 20 років.

У наступному році на екрани вийде близько десятка проектів, які продюсував Джеймс Франко, серед них - драми «І програли бій» і «Катастрофа», де він також виконав головні ролі.

 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####