23
ГРУ
2015

Квентін Тарантіно отримав зірку на голлівудській Алеї слави

21 грудня легендарний американський режисер Квентін Тарантіно отримав зірку на голлівудській Алеї слави в Лос-Анджелесі. Привітати кінематографіста приїхали його друзі та колеги по знімальному майданчику: Семюел Л. Джексон, Тім Рот і майже весь акторський склад останнього фільму Тарантіно «Мерзенна вісімка».


На фото: Квентін Тарантіно
 
На церемонії відкриття власної зірки Тарантіно виголосив урочисту промову, в якій подякував усім, хто підтримував його всі ці роки, і тих, хто прийшов його привітати. Після роздачі автографів він також привітав свого друга Семюела Л. Джексона з днем ​​народження, виконавши для нього пісню «Happy Birthday to You». Джексону в той же день виповнилося 67 років, але незважаючи на це, він все одно приїхав привітати Квентіна з отриманням персональної зірки на Алеї слави.


Кадр з фільму «Мерзенна вісімка»

Раніше Квентін Тарантіно заявляв про те, що збирається закінчити кар'єру, випустивши ще два фільми. Вестерн «Мерзенна вісімка», який з'явиться в українському прокаті 14 січня, - його восьма повнометражна кіноробота.

Нагадаємо, що «Мерзенна четвірка» вже зайняла місце в списку претендентів на премію «Золотий глобус», зокрема Квентін Тарантіно номінований на звання кращого режисера. Раніше він вже отримував «Золотий глобус», але за сценарії - до фільмів «Кримінальне чтиво» і «Джанго вільний»
Джерело: okino.ua 
Переклад: kinobox.in.ua
#####