11
СІЧ
2015

Дві частини «Бетмена проти Супермена»?

Фільм «Бетмен проти Супермена: На світанку справедливості» можуть розділити на дві частини
 
Як стверджує видання AICN, офіційний анонс очікує глядачів у тизері картини, який, як очікується, буде демонструватися з 17 лютого 2015 перед сеансами фільму «Піднесення Юпітер». На одному з скріншотів, нібито мають відношення до ролика, відображені назви двох серій і дати їх прем'єр. Перша частина блокбастера може отримати назву «Бетмен проти Супермена: Вихід Лицаря» та її прем'єра відбудеться вже 23 жовтня цього рокуДруга частина збереже не тільки назву «Бетмен проти Супермена: На світанку справедливості», але і стару дату релізу - 25 березня 2016.
 

 
Звичайно, ця інформація поки не підтверджена офіційно студією Warner Bros., тому ставитися до неї треба з відомою часткою недовіри. Однак сам по собі такий крок виглядає логічним. З іншого боку жовтнева прем'єра стане можливою лише в тому випадку, якщо студія Warner Bros. форсувала роботи зі створення масштабних спецефектів до фільму.

На користь чуток про можливе розділення фільму говорить той факт, що його зйомки зайняли більше десяти місяців. Багато хто навіть вважав, що команда режисера Снайдера вирішила вести роботу не тільки над «Бетменом проти Супермена», а й відразу над «Лігою справедливості». Можливо, у студії є достатньо матеріалу для зміни вектора розвитку свого Супергеройського проекту. У такому випадку акцент в першій з двох частин може бути зроблений на знайомстві з Темним лицарем.

Проти цих чуток грає необхідність студії на п'ять місяців раніше встановленого терміну завершити роботу над спецефектами. Поспішили поділитися відомостями своїх інсайдерів і журналісти Badass Digest, що повідомили про те, що поділ на дві частини неможливо, тому що хронометраж блокбастера складає близько двох з половиною годин. При цьому велика частина екшену припасена на другу половину фільму, у фіналі якого Бетмена, Супермена і Чудо-жінку чекає сутичка з Думсдеєм в Метрополісі і Готемі.

 
Джерела: favoritemovies.at.ua
kinonews.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####