30
ГРУ
2015

Майкл Майєрс шукає новий будинок

На початку літа студія Dimension Films оголосила про старт роботи над новим фільмом кіносерії «Хелловін», який отримав назву «Хелловін повертається». Режисер Маркус Данстен («Колекціонер») повинен був почати зйомки фільму жахів в липні, проте за минулі півроку про проект не було чути ані слова.


Кадр з фільму «Хелловін»

Як повідомляє The Wrap, інформаційний вакуум навколо стрічки був викликаний тим, що у Dimension Films закінчився термін угоди з компанією Miramax. Боси останньої прийняли рішення згорнути роботу над проектом і знайти нового партнера, який міг би запропонувати свіжі ідеї для перезавантаження культової франшизи. З чуток, в центрі сюжету картини Денстона повинні були опинитися діти жертв Майкла Майерса, яким належало пуститися по сліду вбивці після того, як той дивом уникнув страти.

За двадцять років співпраці Miramax і Dimension Films створили такі фільми про знаменитого кіноманьяка , як «Хелловін 6: Прокляття Майкла Майерса», «Хелловін: Двадцять років потому», «Хелловін: Воскресіння з мертвих», «Хелловін 2007» і «Хелловін 2» .


Кадр з фільму «Хелловін 2007»

За відомостями інсайдерів, бажання стати новим компаньйоном Miramax вже висловили кілька голлівудських студій. Пост продюсера кіносеріі за собою збереже Малек Аккад, сім'я якого стояла біля витоків створення оригінального фільму Джона Карпентера.
 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####