06
СІЧ
2016

Майкл Бей готовий попрощатися з «Трансформерами»

Щоразу, знімаючи чергову частину «Трансформерів», Майкл Бей стверджує, що більше він в режисерське крісло франшизи не повернеться. Так було перед зйомками «Темної сторони Місяця» і «Часу вимирання».


Кадр з фільму «Трансформери: Час вимирання»

В інтерв'ю виданню Rolling Stone фільммейкер підтвердив, що очолить зйомки п'ятої частини, але знову ж із застереженням, що вона стане для нього останнім фільмом кіносерії.

«Я буду знімати п'яту частину. Я працював над багатьма проектами, але "Трансформери" досі приносять мені величезне задоволення. Мені подобається створювати фільм, який у результаті подивиться 100 мільйонів чоловік. Джей Джей Абрамс говорить, що тільки я на таке здатний. Але мені пора рухатися далі ... Зніму ще один, і достатньо », - зізнався Бей.

Минулої весни Paramount і Hasbro зібрали команду сценаристів під керівництвом Аківи Голдсмана, в обов'язки якого входило створення ідей не тільки для спін-офів і приквелів франшизи, але й для п'ятих «Трансформерів». У результаті сам Голдсман повинен був взятися за сценарій блокбастера, але він через свою зайнятість не зміг знайти для цього часу.


На фото: Майкл Бей та Марк Волберг на зйомках фільму «Трансформери: Час вимирання»

Тепер Кен Нолан («Чорний яструб») і дует Арта Маркума і Метта Холлоуея («Залізна людина») візьмуться за написання тексту для п'ятого фільму. Також оголошено про повернення Марка Волберга, який виконав у «Часі вимирання» роль Кейда Йегера.

Прем'єра нових «Трансформерів» запланована на 2017 рік.

 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####