08
СІЧ
2016

Рембо йде на спочинок

Протягом декількох років Сільвестр Сталлоне не приховував бажання зняти п'ятий фільм про пригоди Джона Рембо, проте сьогодні в інтерв'ю Variety актор несподівано оголосив, що він готовий попрощатися з образом ветерана В'єтнамської війни.


Кадр з фільму «Рембо 4»

«Серце жадає продовження цієї історії, але тіло починає підказувати, що прийшов час зупинитися, - заявив 69-річний актор. - Не хочу бути схожим на боксерів, які вирішують повернутися на ринг заради останнього бою, а в підсумку відправляються в глибокий нокаут.


Кадр з фільму «Рембо»

Я цілком задоволений фіналом четвертої частини. Радий, що нам вдалося торкнутися ситуацію в Бірмі, побудувавши сюжет навколо одного з найтриваліших громадянських конфліктів в XX столітті. Ми змогли показати війну такою ж жорстокою, якою вона є в реальному житті. Я був здивований, що студія дозволила мені зняти цей фільм з рейтингом R. Мені не хотілося йти на зниження вікового обмеження, тому що я думав, що "Рембо 4" може виявитися останнім справжнім олдскульний бойовиком, в якому у мене буде головна роль. Мені більше нічого додати в історію свого кіногероя. Братися за роботу над п'ятою частиною варто було тільки в тому випадку, якби я був абсолютно впевнений, що зможу перевершити попередній фільм ».


Кадр з фільму «Рембо 4»

Сталлоне також зазначив, що він не планує брати участь у створенні серіалу «Рембо: Нова кров», до роботи над яким канал Fox приступив на початку грудня. «Їм буде непросто перенести акцент з Джона на його сина, - сказав Сільвестр. - Я вже бачив на екранах дітей Тарзана, Кінг Конга і Годзілли ... Зміна вектора розвитку франшизи в такому напрямку завжди виявляється складним завданням ».

Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####