09
СІЧ
2016

Аарон Соркін зіграє в покер з кінозірками

Знаменитий голлівудський майстер діалогів Аарон Соркін вирішив спробувати себе в новій якості, передає The Hollywood Reporter. У листопаді 2014 лауреат премії «Оскар» за сценарій «Соціальної мережі» приступив до роботи над сюжетом стрічки «Гра Моллі» про життя сумнозвісної «принцеси покеру» Моллі Блум, а цього тижня керівництво студії Sony запропонувало йому покласти на себе ще й функції постановника байопіку.


На фото: Аарон Соркін

В основу сюжету режисерського дебюту Соркіна буде покладена автобіографія Блум - «Гра Моллі. Від голлівудської еліти до клубу мільярдерів з Волл-стріт: моя ризикована подорож у світ підпільного покеру».

Блум професійно займалася лижним спортом, але вирішила закинути спортивну кар'єру, коли їй не вдалося потрапити до складу олімпійської збірної. Моллі перебралася в сонячний Лос-Анджелес, де їй пощастило пройти шлях від офіціантки до організатора підпільних покерних ігор, в яких брали участь такі голлівудські зірки, як Бен Аффлек, Метт Деймон, Леонардо ДіКапріо і Тобі Магуайр. З світом розкоші і гламуру довелося попрощатися, коли в один прекрасний день на порозі її будинку з'явилися 17 озброєних агентів ФБР.


На фото: Моллі Блум

За відомостями інсайдерів, студійні боси і Соркін вже готові перевести проект на стадію кастингу і почати зустрічатися з претендентками на головну роль.
 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####