12
СІЧ
2016

Оголошені претенденти на роль молодого Хана Соло

Відразу кілька молодих акторів пробуються зараз на роль молодого контрабандиста Хана Соло, спін-офф про який зніматимуть Філ Лорд і Крістофер Міллер. Серед них - син Клінта Іствуда Скотт Іствуд і зірка «Одержимості» Майлз Теллер.
 
Гаррісон Форд в образі Хана Соло в «Новій надії»

Як повідомляє Variety, режисери разом із главою Lucasfilm Кетлін Кеннеді переглянули кілька сотень акторів, але тільки вісім чоловік виявилися у фіналі. Список вийшов таким.

Майлз Теллер (28 років) - мабуть, найвідоміший з усієї компанії. Грав у фільмах франшизи «Дивергент», знявся в декількох незалежних картинах - «21 і більше», «Проект Х: Дорвалися». Свого зоряного часу досяг завдяки стрічці «Одержимість», зігравши ударника. «Фантастична четвірка» могла б зробити з Теллера зірку фільмів за коміксами, але не вийшло.

 
На фото: Майлз Теллер

Енсел Елгорт (21 рік) - готується до зйомок у новому фільмі Едгара Райта «Юний водій». Відомий також по франшизі «Дивергент», але, мабуть, найкраще його знають шанувальники мелодрами «Винні зірки».

 
На фото: Енсел Елгорт

Дейв Франко (30 років) - молодший брат Джеймса Франко, знімався у фільмах «Тепло наших тіл», «Ілюзія обману», «Сусіди» і в провальній комедії «Неочікуваний бізнес». Зараз Дейв закінчив роботу в новій картині старшого брата «Горе-творець» про зйомки жахливого фільму «Кімната» Томмі Вайсо.

 
На фото: Дейв Франко

Джек Рейнор (23 роки) - знайомий глядачеві за фільмом «Трансформери: Час вимирання», де зіграв бойфренда дочки героя Марка Волберга. Зараз зайнятий в екранізації роману про вбивство Рейнхарда Гейдріха.

 
На фото: Джек Рейнор

Логан Лерман (23 роки) - ще один добре відомий кіноманам актор. Знімався в двох фільмах франшизи «Персі Джексон», а також в таких картинах як «Ефект метелика», «Потяг на Юму», «Геймер» і «Мушкетери». Останній раз його можна було бачити у військовій драмі «Лють».

 
На фото: Логан Лерман

Скотт Іствуд (29 років) - нещодавно завершив зйомки у фільмі Олівера Стоуна «Сноуден», торік взяв участь у коміксі «Загін самогубців». Серед свіжих його робіт - мелодрама «Найдовша подорож» і вестерн «Диявол».

 
На фото: Скотт Іствуд

Еморі Коен (25 років) - один з найменш відомих акторів списку. Його можна було побачити в ролі коханого героїні Сірши Ронан у драмі «Бруклін». Також взяв участь у кримінальній драмі «Гравець».

 
На фото: Еморі Коен

Блейк Дженнер (23 роки) - стане відомий, коли вийде новий фільм Річарда Лінклейтера «Кожному своє».

 
На фото: Блейк Дженнер

Очікується, що в найближчі пару тижнів Кеннеді, Лорд і Міллер зроблять свій вибір.

Спін-офф про Хана Соло - останній фільм з всесвіту «Зоряних воєн», сценарій до якого пише Лоуренс Кездан, що працював над двома фільмами оригінальної трилогії і «Пробудженням сили». Зйомки почнуться ще тільки через рік, але за даними інсайдерів актор на роль Хана повинен бути затверджений, оскільки зараз йде робота над картиною «Зоряні війни: Ізгой», де у персонажа може бути камео.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####