12
СІЧ
2016

Сиквел «Всесвітньої війни Z» залишився без режисера

Іспанець Хуан Антоніо Байона вибув з проекту «Всесвітня війна Z 2», оскільки його участі вимагає екранізація роману Патріка Несса «Голос монстра». Зйомки сиквела «Всесвітньої війни Z» були заплановані на літо цього року, але Байона не встигає до цього часу закінчити свій проект.
 
«Всесвітня війна Z»

Бред Пітт знову опиниться у вирі зомбі-апокаліпсису, але без участі Марка Форстера, який знімав першу картину. Робота над стрічкою виявилася виснажливою як для режисера, так і для Пітта, що був продюсером проекту, тому сиквел запускався спочатку без Форстера.

Сценарій продовження написав Стівен Найт, а переписував Денніс Келлі, автор британського серіалу «Утопія».

 
Хуан Антоніо Байона на зйомках фільму «Неможливе»

Хуан Антоніо Байона повинен був вже приступити до роботи над сиквелом - розробка проекту вимагає часу, перш ніж актори з'являться на знімальному майданчику. Проте цього року режисер буде зайнятий «Голосом монстра». Студія Paramount підтверджує його відхід: «Байона не зможе зняти "Всесвітню війну Z 2" цього року, як ми плануємо. Але він прекрасний постановник, і ми сподіваємося ще попрацювати з ним».
 
Марк Форстер і Бред Пітт на зйомках «Всесвітньої війни Z»

Таким чином, в Голлівуді відкрилася дуже цікава вакансія, порівняти яку можна з продовженням «Світу Юрського періоду». Цікаво, що Байона може в підсумку взятися за історію з динозаврами, оскільки робота над нею не настільки швидка - сценарій «Світу Юрського періоду 2» ще не готовий.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####