13
СІЧ
2016

Дженніфер Лоуренс знімається у Даррена Аронофскі

Восени минулого року пішли розмови, що Дженніфер Лоуренс придивляється до нового малобюджетного проекту Даррена Аронофскі. На цьому тижні картина влаштувалася на студії Paramount. Партнером Лоуренс по фільму стане Хав'єр Бардем.


На фото: Дженніфер Лоуренс

У проекту, сценарій якого режисер «Чорного лебедя» написав сам, поки немає назви. Компанія Аронофскі Protozoa Pictures продюсує картину.

Згідно з сюжетом розмірене і спокійне існування пари порушує поява непроханих гостей, а стосунки героїв піддаються перевірці. Це все, що відомо про проект.


На фото: Хав'єр Бардем

В останні місяці Даррен Аронофскі розмірковував над різними ідеями для своєї наступної стрічки. Серед варіантів були біографія трюкача Івела Кнівела (його міг зіграти Ченнінг Татум) для студії Sony і якась картина для сімейного перегляду. Але в підсумку Аронофскі зупинився на історії власного твору. Відзначимо, що режисер спочатку бачив Лоуренс в головній жіночій ролі.


На фото: Дарен Аронофскі


Що ж стосується головної чоловічої ролі, то на неї претендували багато акторів, але Аронофскі завжди хотів попрацювати з Бардемом і, коли Лоуренс остаточно дала свою згоду, швидко домовився з актором про участь.

Реліз фільму намічений на 2017 рік.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####