13
СІЧ
2016

Джордж Міллер може попрощатися з Шаленим Максом

Творець «Шаленого Макса» Джордж Міллер намагався запустити зйомки четвертої частини протягом майже трьох десятиліть. Незважаючи на те, що «Дорога люті» була визнана багатьма авторитетними виданнями однією з кращих картин 2015 року, її шлях на екрани виявився настільки тернистим, що 70-річний режисер всерйоз задумався про те, щоб передати кермо влади іншим постановникам.


На фото: Шарліз Терон та Джордж Міллер на знімальному майданчику «Дороги люті»

«Думаю, я більше не буду знімати стрічки про Шаленого Макса, - оголосив Міллер в інтерв'ю New York Post. - На створення "Дороги люті" пішла ціла вічність. Було б справжнім дивом, якби мені вдалося створити подібний фільм хоча б за рік ...

Ми починали знімати в Австралії на червоних пустках і безкраїх полях диких квітів, але потім в роботу втрутилися безперервні зливи. Можливості повернутися до створення фільму довелося чекати 18 місяців, а кожен переліт в США тривав 27 годин. Фільми цієї франшизи віднімають багато часу ».


Кадр з фільму «Шалений Макс: Дорога гніву»

Судячи по іншому інтерв'ю - його Джордж дав журналістам Studio 360 - рішення про прощання з франшизою можна назвати остаточним: «Куди відправиться Макс після подій четвертої частини? Що відбувалося до "Дороги люті"? Що чекає її героїв в майбутньому? Я можу розповісти всі ці історії. Мені було б цікаво зняти один з спін-оффів кіносерії. Поживемо побачимо. Як сказав Джон Леннон, життя - це те, що відбувається з тобою, поки ти будуєш зовсім інші плани. Зараз є безліч молодих постановників, які могли б проявити свої таланти при роботі над новими фільмами про Шаленого Макса».


Кадр з фільму «Шалений Макс: Дорога гніву»

Раніше Міллер оголосив, що у нього на руках є сценарії п'ятого фільму кіносерії і спін-офф про Фьюріозе, героїню Шарліз Терон, які він встиг написати за час простоїв у роботі над «Дорогою люті».

Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####