13
СІЧ
2016

«Дедпул» отримав офіційний рейтинг

Це можна було очікувати, подивившись на трейлери, але офіційне підтвердження не завадить. Фільму «Дедпул» з Раяном Рейнольдсом в ролі балакучого найманця з коміксів Marvel привласнений «дорослий» рейтинг R.
 
«Дедпул»

Нагадаємо, що згідно американській системі рейтингів фільмів, на картини, відмічені буквою R (restricted), глядачі до 17 років допускаються тільки в супроводі батьків. «Дедпул» отримав R через сцени насильства, матюків сексуального контенту і оголення.
 
Кадр з фільму «Дедпул»

Таким чином, студія Fox стримала обіцянку, дану фанатам коміксу, виправивши героя Рейнольдса, жахливо показаного у фільмі «Люди Ікс: Початок. Росомаха».

Незважаючи на те, що до прем'єри «Дедпула» залишився ще місяць, вже поповзли чутки про продовження. Режисер Тім Міллер навіть обмовився, що в сиквелі міг би з'явитися персонаж з коміксів, якого фанати відмінно знають завдяки коміксам. Мова йде про Кейбла, який мимоволі опинилися в компанії Дедпула. Кейбл - син Циклопа і клона Джин Грей, виріс в постапокаліптичному майбутньому і прибув в минуле, щоб змінити хід історії. Попутно він стає ворогом Дедпула, але потім вони якось переймаються один одним.

 
Кадр з фільму «Дедпул»

Як сказав Міллер в інтерв'ю Empire: «Якщо ми не покажемо Кейбла в "Дедпулі 2", то нас поженуть з бізнесу поганою мітлою».

У «Дедпула» днями з'явився постер-обманка, який виставляє картину в стилі романтичної комедії. Реліз фільму близький до дня Святого Валентина, чим і скористалися маркетологи. «Справжня любов не вмирає» - свідчить напис на постері.

 

В Україні «Дедпул» стартує 11 лютого.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####