14
СІЧ
2016

Ембер Херд стане морською володаркою в «Аквамені»

Актриса Ембер Херд веде переговори зі студією Warner щодо участі в екранізаціях коміксів видавництва DC. Херд запропонована роль Мери, дружини Аквамена, королеви Атлантиди.
 
На фото: Ембер Херд

Якщо угода відбудеться, що дружина Джонні Деппа отримає головну жіночу роль у фільмі «Аквамен». Роль її екранного чоловіка виконає Джейсон Момоа. Обидва з'являться в блокбастері «Ліга справедливості», зйомки якого почнуться вже в квітні цього року. Режисером картини значиться Зак Снайдер.

 
Мера у коміксах

Мера вперше з'явилася в коміксах в 1963 році. Крім іменитого чоловіка, вона має ряд здібностей, зокрема управляє водою і може формувати об'єкти з «твердої води». У нещодавно перезапущеній серії New 52 Мера слідує за Акваменом, який намагається знайти місце в сухопутному світі. За коміксами, Мері дуже важко пристосуватися до життя серед звичайних людей, і вона насилу пригнічує свій гнів.

 
Ембер Херд у фільмі «Дівчина з Данії»

Режисер «Форсажу 7» Джеймс Ван прикріплений до постановки «Аквамена». Картина знаходиться на стадії розробки, причому на даний момент у неї два різних сценарія. Один пише Девід Джонсон, знайомий з Ваном за проектом «Закляття 2: Полтергейст у Енфілді», інший - Курт Джонстад, працював зі Снайдером над стрічкою «300 спартанців». Прем'єра «Аквамена» намічена на 27 липня 2018 року.

Ембер Херд востаннє можна було бачити у фільмі «Супер Майк XXL», а в найближчому майбутньому вона з'явиться на українських екранах у драмі «Дівчина з Данії».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####