15
СІЧ
2016

Ремейк «Джуманджі» зніме Джейк Кездан

Студія Sony, що намітила на 25 грудня цього року реліз ремейка фільму «Джуманджі», визначилася з режисером. За переробку пригодницької сімейної стрічки візьметься постановник комедій «Країна диваків» і «Училка» Джейк Кездан.


Кадр з фільму «Джуманджі»

«Джуманджі» - картина 1995 року, яку зняв Джо Джонстон. В основі знаходиться дитяча книга 1981 року написана Крісом Ван Оллсбергом. У головних ролях знімалися Робін Вільямс, Кірстен Данст, Бонні Хант і Бредлі Пірс. За сюжетом 12-річний Алан Перріш в 1969 році грає в настільну гру «Джуманджі» разом зі своєю подругою Сарою і виявляється безпосередньо в грі. Через 26 років, Джуді і Пітер Шепард знаходять «Джуманджі», починають гру і випадково звільняють Алана. Щоб втихомирити розбурхану гру, потрібно знайти Сару, змусити її брати участь і завершити партію.


Кадр з фільму «Джуманджі»

Картина з бюджетом 65 мільйони доларів зібрала в світовому прокаті 262,7 млн, опинившись на 10 місці найкасовіших картин 1995 року. У 2005 році вийшов сиквел «Затура», також заснований на книзі Ван Оллсберга, але він зазнав невдачі в прокаті.


Кадр з фільму «Джуманджі»

Сценарій ремейка «Джуманджі» написали Скотт Розенберг і Джефф Пінкнер, що працював над серіалами «Шпигунка», «Загублені» і «Межа». Також на рахунку Пінкнер участь у сценаріях фільмів «Нова Людина-павук: Висока напруга» і «5-та хвиля».


Джек Кездан на зйомках «Секс-відео»

Джейк Кездан, син сценариста «Зоряних воєн» Лоуренса Кездана. Його остання картина «Секс-відео», що вийшла пару років тому, хоч і показала себе в прокаті добре, була досить погано прийнята критиками.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####