15
СІЧ
2016

Рейчел МакАдамс попрацює з Віллом Смітом

Номінована на «Оскар» за фільм «У центрі уваги», Рейчел Адамс зараз зайнята на майданчику екранізації коміксу «Доктор Стрендж». Її наступним проектом буде драма «Побічна краса», яку ставить Девід Франкел, а в головній ролі зайнятий Вілл Сміт.
 
На фото: Рейчел Адамс

Франкел збирає відмінний склад. Крім вищевказаних акторів, в «Красі» знімуться Хелен Міррен, Едвард Нортон, Наомі Харріс і Майкл Пенья («Марсіянин» і «Людина-мураха»).

 
На фото: Майкл Пенья

Сценарій «Побічної краси» написав Аллан Лоб. На його рахунку досить різношерсті фільми - від драми «Те, що ми втратили у вогні» до комедії «Дружина напрокат». Вілл Сміт зіграє главу нью-йоркського рекламного агентства. Після трагедії особистого характеру герой ніяк не може прийти в себе, і колеги придумують план з виведення його з депресії. План спрацьовує, але не зовсім так, як усі уявляли.

 
На фото: Вілл Сміт

Раніше цей проект розробляв режисер хіта фестивалю «Санденс» «Я, Ерл і вмираюча дівчина» Альфонсо Гомез-Рейон, а головну роль планували віддати Г'ю Джекману. Однак Гомез-Рейон відмовився ставити стрічку через творчі розбіжності, а Джекман вибув через необхідність зніматися в черговій серії «Росомахи». Руні Мара придивлялася на головну жіночу роль, але зараз її місце займе або МакАдамс або Харріс - хто кого зіграє, поки не уточнюється.

Зйомки «Побічної краси» розпочнуться в Нью-Йорку в лютому.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####