15
СІЧ
2016

«Чужий: Заповіт»: тільки для дорослих

Одним з найбільш обговорюваних голлівудських проектів в останні місяці став сиквел науково-фантастичного блокбастера «Прометей». На прес-конференції, присвяченій перемозі «Марсіанина» на церемонії вручення премії «Золотий глобус», режисер Рідлі Скотт поділився цікавою інформацією про стрічку «Чужий: Заповіт».


Кадр з фільму «Чужий»

«Я збираюся використовувати рейтинг R на всі сто відсотків, - зізнався Скотт. - Я продовжую знімати похмуру фантастику заради тих глядачів, які хочуть бачити цей жанр на великому екрані.

Під час монтажу оригінального "Чужого" я подивився фільм так багато разів, що він перестав здаватися мені страшним. Коли ми вирушили в Сент-Луїс на передпоказ стрічки, я подумав, що не зможу досидіти до кінця сеансу. Однак варто було дійти до сцени на кухні, як я побачив реакцію залу для глядачів. У той момент я зрозумів, наскільки лякаючим був наш фільм. Я навіть поставив собі питання: "Не переборщили ми?". Люди не бачили на екрані нічого подібного. Я хочу, щоб "Чужий: Заповіт" був ще більшим шоком для глядачів ».


Кадр з фільму «Чужий»

Зйомки «Заповіту» стартують в найближчі місяці, а на екрани блокбастер вийде 5 жовтня 2017.
 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####