18
СІЧ
2016

У Чудо-жінки з'явилася матір

Актриса Конні Нільсен, відома за драмою Рідлі Скотта «Гладіатор», зіграє царицю амазонок Іполиту у фільмі «Чудо-жінка». Зйомки картини вже ведуться у Великобританії та Італії.
 
На фото: Конні Нільсен

Раніше вважалося, що роль матері принцеси Діани отримала Ніколь Кідман, але з актрисою так і не був укладений контракт. Потім на цю роль ладили Робін Райт, однак у підсумку царицю амазонок зіграє Конні Нільсен.

Останній раз Нільсен з'являлася на великому екрані в трилері «Втікач». Також актрису можна було бачити у фільмах «3 дні на вбивство» і «Німфоманка: Частина 1».

 
Галь Гадот у образі Чудо-жінки

Очікується, що дія «Чудо-жінки» розгорнеться у трьох часових пластах. Перша світова війна, 1940-і в столиці амазонок Теміскірі і в наш час, причому як раз події нашого часу приведуть глядача до першого фільму серії «Ліга справедливості».

Кріс Пайн, який грає коханого принцеси Діани Стіва Тревора, підтвердив слух про дію під час Першої світової. «Ми рідко бачимо цей період на екрані, як правило, воліють Другу світову. Дизайн костюмів приголомшливий. У нас є сцени, де збирається 500 людей в костюмах того часу. Я ще ніколи не знімався у фільмі, де учасники були б так красиво одягнені», - зізнався Пайн у розмові з Toronto Sun.

 
Кадр з фільму «Гладіатор»

«Чудо-жінку» знімає Петті Дженкінс, в головній ролі зайнята Галь Гадот. В український прокат картина вийде в червні 2017.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####