18
СІЧ
2016

«Дедпула» не покажуть в Китаї

Антигерой у виконанні Раяна Рейнольдса не з'явиться на екранах Китаю: реліз бойовика «Дедпул» за коміксами Marvel заборонений в Піднебесній. Місцеві цензори порахували, що в картині занадто багато насильства.
 
Кадр з фільму «Дедпул»

Нагадаємо, що нещодавно «Дедпул» отримав в Америці прокатний рейтинг R, що моментально викликало розмови про випуск в прокат другої, пом'якшеної версії PG-13. Однак на сьогоднішній день студія Fox ніяких рухів в цю сторону не вживає, тому в Штатах підліткам буде важкувато потрапити на сеанси.
 
Кадр з фільму «Дедпул»

Що ж до Китаю, то там, як відомо, рейтингової системи немає. Найчастіше, щоб продавити фільм на другий за важливістю в світі кіноринок, голлівудські студії співпрацюють з китайськими цензорами і монтують спеціальні версії фільмів, які отримали у США рейтинг R. Здавалося б, так само можна вчинити і з «Дедпулом», але, як кажуть інсайдери, прибрати всі сцени, які несподобались Китаю неможливо, оскільки це вплине на сюжет фільму.
 
Кадр з фільму «Дедпул»

Раніше вважалося, що «Дедпул» знайде лазівку в Китай завдяки своєму походженню - фільми за коміксами Marvel там теж люблять і дуже добре дивляться. «Месники: Ера Альтрона» минулого літа заробили в Китаї 240 мільйонів доларів, а «Вартові Галактики» і «Людина-мураха» зібрали 86,4 і 105,4 млн відповідно.

Студія Fox від коментарів щодо китайської долі «Дедпула» утримується.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####