19
СІЧ
2016

Ніл Патрік Гарріс пізнає «33 нещастя»

Серіал Netflix «Лемоні Снікет: 33 нещастя» довгий час простоював в розробці, але схоже, що намічається просування. Ніл Патрік Гарріс отримав роль графа Олафа, якого у фільмі Бреда Сілберлінга грав Джим Керрі.


На фото: Ніл Патрік Гарріс

Повнометражний фільм, що вийшов у грудні 2004 року, обійшовся студіям DreamWorks і Paramount в 140 млн доларів тільки у виробництві. В цілому картина заробила 208 млн доларів, що не можна назвати успіхом. Студія так і не зробила спроб продовжити франшизу, визнавши витрати на зйомки непорівнянними зі зборами.


Кадр з фільму 
«Лемоні Снікет: 33 нещастя»

За сюжетом фільму в один кепський похмурий день на юних Бодлерів - Вайолет, Клауса і їх маленьку сестричку Сонечко - обрушилися нещастя. Страшна пожежа позбавила їх будинку і люблячих батьків. У житті сиріт з'явився опікун граф Олаф, який, як виявилося, зовсім не граф, а злий геній, актор і майстер перевдягань, що прагне заволодіти спадщиною нещасних діточок.


Кадр з фільму 
«Лемоні Снікет: 33 нещастя»

Тепер за справу береться стрім-сервіс Netflix, який оголосив про запуск фільмів за мотивами серії книг Лемоні Снікета (псевдонім письменника Деніеля Хендлера) ще в 2014 році. У загальній складності серія налічує 13 романів, які розійшлися по світу накладом у 60 млн примірників. Netflix планував замовити 13 серій для першого сезону. Шоураннер був обраний Марк Худіс, що працював над серіалами «Справжня кров» і «Шоу 70-х». Однак Худіс вибув з проекту з невідомих причин. Найближчим часом Netflix знайде йому заміну.

Виконавчим продюсером проекту є Деніел Хендлер, автор книг, а робота над «33 нещастями» ведеться спільно з Paramount Television.


Кадр з фільму 
«Лемоні Снікет: 33 нещастя»

Ніл Патрік Гарріс, який зіграє графа Олафа, знайомий світу по ролі плейбоя Барні Стінсона в серіалі «Як я зустрів вашу маму». Навесні Гарріс буде зайнятий на зйомках картини Олександра Пейна «Зменшення» з Меттом Деймоном і Різ Візерспун.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####