20
СІЧ
2016

Джет Лі битиметься з Віном Дізелем в нових «Трьох іксах»

Майстер східних єдиноборств Джет Лі приєднався до акторського складу фільму «Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа», який повинен перезапустити франшизу, невдало розпочату в 2002 році. Він Дізель повертається в образі спортсмена-екстремала, що працює на АНБ.
 
На фото: Джет Лі

Крім Дізеля в перезапуск повернеться і Семюел Л. Джексон - його герой завербував Кейджа для роботи на АНБ. Будуть і новачки: зірка серіалу «Щоденники вампіра» Ніна Добрев, боллівудськая діва Діпіка Падукон і Рубі Роуз.

 
На фото: Він Дізель

Деталі сюжету тримаються в таємниці, але інсайдери повідомляють, що Джет Лі зіграє главу власної команди, яка піде проти Ксандера Кейджа. Важко сказати, чи буде герой Лі головним лиходієм фільму.

Творці картини вважають, що прихід Джета Лі істотно підвищить планку екшн-сцен і допоможе створити вражаючі трюки. Про можливу участь актора стало відомо кілька тижнів тому, але переговори увінчалися успіхом тільки зараз. Тривають чутки про причетність Дженніфер Лопес до проекту, але поки підтверджень немає.

 
Останній раз Джета Лі бачили в «Нестримних 3»

Сценарій нової частини «Трьох іксів» написав Ф. Скотт Фрейзер, ставити картину буде Ді Джей Карузо («Параноя», «Орлиний зір»). Зйомки почнуться в лютому і пройдуть в Торонто і Домініканській республіці.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####