21
СІЧ
2016

Продовження «Термінатора» видалено з графіка релізів

Фільм «Рятувальники Малібу» за участю Двейна Джонсона зайняв слот, який раніше призначався для продовження фільму «Термінатор: Генезис». Нову картину франшизи з Арнольдом Шварценеггером планувалося випустити 19 травня 2017.
 
«Термінатор: Генезис»

«Термінатор: Генезис» обійшовся у виробництві в 155 мільйонів доларів. В Америці картина зібрала всього 89 млн, а більша частина зборів припала на закордонний прокат - 351 млн. У загальній складності на рахунку у картини 440 млн доларів, що непогано для звичайного релізу, але не вважається хорошою цифрою для настільки відомої франшизи.
 
Кадр з фільму «Термінатор: Генезис»

«Генезис» отримав мало позитивних рецензій критиків, що теж позначилося на іміджі картини. Очікувалося, що фільм стане першою частиною нової трилогії, проте ще в жовтні минулого року Paramount почала замислюватися про закриття проекту.

У 2014-му було оголошено, що другий фільм вийде 19 травня 2017-го, а третій - 29 червня 2018-го. У 2019-му році права на франшизу «Термінатор» повернуться Джеймсу Камерону - якраз через 35 років після релізу першого фільму.

 
Кадр з фільму «Термінатор: Генезис»

Серед причин невдач «Генезису» називають втручання продюсера фільму Девіда Еллісона. Він викупив права на франшизу за 20 млн доларів і, за даними інсайдерів, активно втручався у виробничий процес.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####