21
СІЧ
2016

Джонні Депп зацікавився «Потрійним кордоном»

Фільм «Потрійний кордон», який розробила Кетрін Бігелоу, зараз знаходиться у веденні постановника «Самого жорстокого року» Джей Сі Чендора. Кримінальна драма просувається до глядача: розпочався кастинг, і першим актором, що виявили інтерес до проекту, став Джонні Депп.
 
На фото: Джонні Депп

Нещодавно Депп отримав номінацію на премію Гільдії акторів за свою роботу в драмі «Чорна меса». Незважаючи на те, що переговори щодо «Потрійного кордону» ще знаходяться на початковій стадії, актор явно збирається далі зніматися в більш реалістичних проектах.

Відомо, що Джонні Депп придивлявся до картини, коли вона ще значилася за Кетрін Бігелоу. Але потім у фільму почались проблеми з бюджетом, і режисер зайнялася інший стрічкою.

 
На фото: Джей Сі Чендор

«Потрійний кордон» - історія про наркотрафік в області потрійної межі між Парагваєм, Аргентиною і Бразилією. Бігелоу працювала над картиною з 2010 року. Вона не змогла знайти підтримки у влади Парагваю та Аргентини, які перейнялися туристичним іміджем країн, і заборонили знімати фільм. Бразилія відреагувала спокійніше. Незважаючи на те, що даний регіон вельми популярний у туристів, погану славу йому роблять банди контрабандистів і торгівля зброєю і наркотиками. Влада США називають це місце «центром фінансування тероризму».

Ще тоді, у 2010-му, проектом цікавився Том Хенкс - актор і зараз розглядає можливість своєї участі. Вілл Сміт міг би скласти йому компанію, але графік зйомок «Побічної краси» не дає можливостей для маневру.

 
На фото: Том Хенкс

Деппа цього року можна буде побачити у фільмі Кевіна Сміта «Любителі йоги» і в казці «Аліса в Задзеркаллі
».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####