21
СІЧ
2016

Восьмий Епізод «Зоряних воєн» вийде в грудні 2017-го

Студія Disney змінила дату релізу фільму Раяна Джонсона «Зоряні війни: Епізод 8», перенісши його з травня 2017 року на 15 грудня 2017 року. Вільний слот займає картина «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок», а на липень встане перезапуск «Людини-павука».
 
«Зоряні війни: Пробудження сили»

Раніше п'ятий фільм франшизи «Пірати Карибського моря» планувалося випускати 5 липня, але у зв'язку з вільним травнем, студія прийняла рішення про перенесення. Липневу дату, раніше зайняту «Піратами», займає нова версія коміксу «Людина-павук». Таким чином, фільм Sony про Пітера Паркера вийде раніше запланованого дня (28 липня 2 017).

Зараз «Епізод 8» знаходиться на стадії пре-продакшну, а зйомки почнуться в лютому і пройдуть в Лондоні.

 
Кадр з фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»

Офіційно вважається, що перенесення на грудень пов'язаний з тим, що в Disney залишилися дуже задоволені зборами «Пробудження сили», що також вийшла під Новий рік. На сьогоднішній день фільм займає першу сходинку найкасовіших фільмів в США і третю в світі. Загальні збори сьомого Епізоду вже становлять майже 1,9 млрд доларів.

За інсайдерськими даними, перенесення «Зоряних воєн» пов'язаний з необхідністю сценарних змін - нібито, необхідно розширити ролі нових персонажів, так полюбилися глядачам по «Пробудженню сили».

 
Кадр з фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»

Перенесення релізу 8-го епізоду не порадує студію Warner, у якої на 15 грудня 2017 року варто екранізація роману «Першому гравцеві приготуватися», яку ставить Стівен Спілберг. Швидше за все, фільм або вийде раніше, або пересунеться на 2018 рік.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinoox.in.ua
#####