22
СІЧ
2016

«Аватар 2» не буде готовий до грудня 2017-го

Вчора стало відомо про перенесення дати релізу восьмого Епізоду «Зоряних воєн» на грудень 2017 року. Студії Fox знадобилася доба, щоб зрозуміти, як вчинити з фільмом Джеймса Кемерона «Аватар 2», який також планувався до виходу в грудні.
 
Кадр з фільму «Аватар»

Втім, оскільки дати релізу сиквела «Аватара» вже одного разу зсувалися (спочатку випуск фільму планувався на грудень 2016- го), можна було очікувати, що і цього разу продовження посунеться. У загальній складності Кемерон має намір видати ще три фільми про світ планети Пандора, однак роботи з підготовки займають дуже багато часу.
 
Кадр з фільму «Аватар»

У минулий четвер студія Fox відмовилася офіційно коментувати долю «Аватара 2», але як повідомили The Wrap джерела, близькі до виробництва картини, вихід фільму відкладений на невизначений час. Відзначимо, що Fox також планувала випускати третій і четвертий фільми перед Новим роком в 2018-му і 2019-му відповідно, але тепер грудень міцно зайнятий історіями з далекої-далекої Галактики.

Зйомки всіх трьох серій продовжень «Аватара» повинні пройти одночасно в Новій Зеландії. Відомо, що на сьогоднішній день вже готова деяка комп'ютерна анімація, але дата початку зйомок досі не повідомляється.

 
Джемс Кемерон на зйомках «Аватара»

Грали головні ролі в «Аватарі» Сем Вортінгтон і Зої Салдана, які в 2014 році підписали контракти на зйомки в прийдешній трилогії.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####