25
СІЧ
2016

Ремейк «Володарів Всесвіту» зніме МакДжі

Художній фільм за мотивами анімаційного серіалу «Володарі Всесвіту» вже давно перетворився на голлівудський довгобуд. Але студія Sony має намір все-таки здійснити задумане 7 років тому студією Warner і запрошує режисера «Ангелів Чарлі» МакДжі працювати над ремейком.
 
Кадр з фільму «Володарі Всесвіту»

Мультсеріал знімали за підтримки компанії Mattel, що випускає іграшки, які і були взяті за його основу. Високий і златокудрий принц Адам захищав свою рідну планету Етернію від злісного Скелетора. Завдяки магії Адам перетворювався на Хі-мена і за допомогою друзів бився з лиходієм, щотижня здійснював набіги на фортецю, що забезпечували Хі-мена співтовариші суперздатностями.
 
Кадр з фільму «Володарі Всесвіту»

Адам і його компанія вже з'являлися на великому екрані: у 1987 році вийшов фільм «Володарі Всесвіту» з Дольфом Лундгреном, Френком Ланджеллой і Кортні Кокс. Правда, до мультфільму він не мав ніякого відношення, оскільки був заснований як раз тільки на серії іграшок. У Mattel сподівалися, що фільм підніме продажу ляльок з героями, але в початку 1988 року лінію «Володарі Всесвіту» припинили випускати зовсім, через фінансові труднощі.

Sony займається розробкою ремейка близько п'яти років, останній раз проект подавав ознаки життя в 2014-му, коли до сценарію був прикріплений Джефф Водлоу, режисер коміксу «Пипець 2».

 
На фото: МакДжі

Зараз Sony кличе МакДжі на постановку фільму, а також на розробку нової версії сценарію. Режисер зараз зайнятий продюсуванням серіалу «Смеркові мисливці» для Netflix, який став телеверсією потерпілого невдачу в прокаті фільму «Знаряддя смерті: Місто кісток».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####