27
СІЧ
2016

Джозеф Файнс зіграє Майкла Джексона

Маловідомий факт про подорож Майкла Джексона, Елізабет Тейлор і Марлона Брандо з Нью-Йорка в Огайо ляже в основу поки що безіменного фільму. У ролі співака зніметься Джозеф Файнс, Тейлор зіграє Стокард Ченнінг, а Брандо - Браян Кокс.
 
На фото: Джозеф Файнс

Деталі поїздки спливли в 2011 році в статті Vanity Fair. Згідно з матеріалом, опублікованим в журналі, в 2001 році Майкл Джексон запросив Елізабет Тейлор і Марлона Брандо на свої концерти в Madison Square Garden
в Нью-йорку 7 і 10 вересня.

Майкл Джексон в 2001 році

11 вересня Джексону подзвонив його друг з Саудівської Аравії, повідомивши, що Америка знаходиться під ударом. Співак терміново зібрався, прихопив Брандо і негайно залишив Нью-Йорк. Елізабет Тейлор перебувала в іншому готелі в парі кварталів.
 
На фото: Стокард Ченнінг

За однією версією, трійця вирішила бігти, побоюючись замаху. Оскільки літаком вилетіти не вдалося, Майкл, Елізабет і Марлон вирушили до Каліфорнії на автомобілі. Однак добралися вони тільки до Огайо. Брандо регулярно вибешівает Джексона і Тейлор вимогами зупинятися практично у всіх забігайлівках, а поява настільки великих зірок на заправках шокувало весь персонал.
 
Елізабет Тейлор в 2001 році

За іншими даними Тейлор залишилася в Нью-йорку - відвідала церкву, сходила на місце трагедії. Коли заробили аеропорти, повернулася додому літаком.
 
На фото: Браян Кокс

Джозеф Файнс, відомий за фільмами «Закоханий Шекспір», «Єлизавета» і нещодавньому «Геркулесові», описує фільм як «легку, смішну комедію про подорож знаменитостей». Також картина торкнеться відносини зірок.

 
Марлон Брандо на концерті Джексона в Нью-Йорку

Сценарій написав Ніл Форсайт, що працював над міні-серіалом «Боб Сервант, незалежний кандидат». Головну роль у ньому виконав Браян Кокс, затверджений на роль Марлона Брандо.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####