29
СІЧ
2016

Нова «Людина-павук» вийде в форматах IMAX та IMAX 3D

Один з найулюбленіших супергероїв Людина-павук знову з'явиться на екранах IMAX кінотеатрів. Прем'єру нової стрічки заплановано на 7 липня 2017 року. Про це повідомили Джош Грінштейн, голова міжнародного маркетингу та дистрибуції Sony Pictures Entertainment, Кевін Файгі, президент Marvel Studios, та Грег Фостер, старший виконавчий віце-президент IMAX Corp. і головний виконавчий директор IMAX Entertainment.
 
«Людина-павук» у 2002 році

Виробництвом фільму займуться Sony Pictures Entertainment та Marvel Studios, разом вони також створять цифрову версію з ефектом присутності у форматі IMAX 3D. Нову Людину-павука/ Пітера Паркера у довгоочікуваній 4-мільярдній франшизі зіграє Том Холленд, режисером виступить Джон Воттс, а продюсуватиме стрічку Кевін Файгі та Емі Паскаль
 
Грінштейн прокоментував новину: «Людина-Павук має багато аспектів, що ідеально підходять для зображення в IMAX. Ми переконані, що глядачі по всьому світу захочуть переглянути його в форматі IMAX».
 
Файгі говорить: «Ми надзвичайно раді, що IMAX заздалегідь зголосився на широкий прокатний план - це чудовий спосіб для глядачів розділити неймовірний кінодосвід масштабу супергероїв».
 
«Людина-павук» у 2014 році

«Давні дружні стосунки IMAX з кіностудіями Marvel та Sony беруть свій початок ще в 2012 році, коли перший фільм про Людину-павука подарував фанатам можливість потрапити в світ свого улюбленого героя, такого як Пітер Паркер. Знову об'єднавши зусилля з нашими друзями з Sony та Marvel, ми раді представити глядачам те, що вони просили, - неймовірні кінопригоди в форматі IMAX» - додає Грег Фостер.
 
#####