01
ЛЮТ
2016

Хан Соло, Ганнібал, Віжн і Ватсон зіграють у трилері

Пол Беттані, Наталі Дормер, Мартін Фріман, Ентоні Хопкінс і Гаррісон Форд - такий склад намічається у шпигунського трилера «Державні таємниці». Режисерське крісло зайняв англієць Джастін Чадвік, працювавший над фільмом «Ще одна з роду Болейн».
 
На фото: Гаррісон Форд

«Державні таємниці» розповість про те, як у 2003 році співробітниця британської розвідки Кетрін Ган (Наталі Дормер) дізналася про таємну операцію Управління нацбезпеки США проти Ради Безпеки ООН. Завданням операції було домогтися дозволу введення військ до Іраку. Кетрін передала інформацію журналістові Мартіну Брайт (Пол Беттані) з газети The London Observer.

 
На фото: Ентоні Хопкінс

Після публікації Кетрін заарештовують, але новина стає світовою сенсацією. У спробі звільнити дівчину Мартін розробляє план, який може коштувати життя їм обом.
 
На фото: Наталі Дормер

Мартін Фріман зіграє редактора Observer, Ентоні Хопкінс - британського генерала у відставці, а Гаррісон Форд - агента ЦРУ.

 
На фото: Пол Беттані

В основі фільму виявиться книга Сари і Грегорі Бернштейн «Шпигунка, яка намагалася зупинити війну: Кетрін Ган і змова з метою вторгнення в Ірак».

 
На фото: Мартін Фріман

Джастін Чадвік недавно закінчив зйомки драми «Тюльпанна лихоманка» за участю Алісії Вікандер та Крістофа Вальца. До роботи над «Державними таємницями» він приступить в травні цього року у Великобританії.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####