01
ЛЮТ
2016

Колін Треворроу хоче знімати дев'ятий епізод на плівку

Виступаючи на кінофестивалі «Санденс», режисер Колін Треворроу заявив, що хотів би зняти дев'ятий епізод «Зоряних воєн» на плівку. Таким чином, вся нова трилогія, розпочата Джей Джей Абрамсом, стане аналоговою. Раян Джонсон знімає восьмий фільм також на плівку.
 
На фото: Колін Треворроу

«Я б ніколи не зміг зняти "Зоряні війни" на цифру. Тільки на плівку. Адже це історичний фільм. Дія розвивається давним-давно», - пожартував режисер «Світу Юрського періоду», додавши, що не любить, коли історичне кіно знімається за допомогою цифрових засобів.

«Скрипаль вибирає найкращий інструмент, так і я вибираю можливість знімати максимально кращою скрипкою», - пояснив Колін.

 
З Крістофером Ноланом на сцені

Треворроу заявив, що його фільм франшизи буде приземленим, але не тільки в плані вибору типу зйомки, а також в плані того, що саме він збирається знімати.

«Я задався питанням: чи можливо знімати на плівку IMAX в космосі? Але поки я не отримав відповіді. Хоча IMAX знімали в космосі», - каже режисер.

 
На зйомках «Світу Юрського періоду»

Разом з Треворроу на виступі був присутній Крістофер Нолан, який сказав, що перед початком зйомок «Інтерстеллара» у нього були такі ж розмови зі студією, а зараз завдяки його роботі існує приголомшлива зйомка з космосу.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####