01
ЛЮТ
2016

Фергюсон виявилася у фантастиці від авторів «Дедпула»

Шведський постановник Даніель Еспіноса працює над картиною «Життя» за сценарієм авторів фільму-коміксу «Дедпул» Ретта Різа і Пола Верніка. Головну роль зіграє Ребекка Фергюсон, що стала відомою світу по бойовику «Місія неможлива: Нація ізгоїв».
 
На фото: Ребекка Фергюсон

За сюжетом екіпаж міжнародної космічної станції відправляється на Марс, звідки вивозить якийсь зразок. Повертаючись на Землю, команда виявляє, що зразок проявляє ознаки життя. Більше того, він куди розумніше, ніж спочатку думають космонавти.
 
На фото: Даніель Еспіноса

Фергюсон стала затребуваною актрисою після «Нації ізгоїв». Зараз Ребекка знімається в детективі «Сніговик» за романом Ю Несбі, де її партнером по фільму став Майкл Фассбендер. Також Фергюсон взяла участь в екранізації бестселера «Дівчина у потягу».

Очікується, що Ребекка повернеться до ролі Ільзи Фаус в шостій серії франшизи «Місія неможлива», зйомки якої почнуться в серпні.

 
Кадр з фільму «Місія неможлива: Нація ізгоїв»

Даніель Еспіноса став відомий завдяки трилеру «Шалені гроші», після чого отримав запрошення до Голлівуду, де зняв картину «Код доступу "Кейптаун"».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####