02
ЛЮТ
2016

Леонардо Ді Капріо спродюсує підліткову драму

Студія Paramount спільно з компанією Леонардо Ді Капріо Appian Way береться за екранізацію підліткового постапокаліптичного роману Кайли Олсон «Імперія пісочного замку» (The Sandcastle Empire).
 
На фото: Леонардо ДіКапріо

Тема книги є привабливою для ДіКапріо, який бере активну участь в охороні навколишнього середовища. Дія роману розвивається в 2049 році, коли Земля знаходиться в критичному стані через зміни клімату, повеней і перенаселення. Радикальна фракція під назвою «Вовча зграя» влаштовує революцію, усуваючи уряд США, і бере на себе управління країною.

 
Отримуючи премію SAG, Леонардо виголосив промову про важливість охорони навколишнього середовища

Героїня книги Олсон - дівчина на ім'я Іден, яка втікає з трудового табору «Вовчої зграї» і разом з трьома іншими дівчатами біжить на острів. Під час подорожі вона дізнається, що сталося з її зниклим батьком і що потрібно, щоб повалити деспотію «Вовчої зграї».

Коли книга буде опублікована, не повідомляється. Співробітник Appian Way виявив манускрипт ще до того його відходу в друк і приніс в компанію.

 

Леонардо ДіКапріо тільки що отримав премію акторської гільдії за роль у драмі «Легенда Г'ю Гласса» і швидше за все, наприкінці лютого обзаведеться своїм першим «Оскаром». У актора багато планів, але яким буде його наступний проект, поки не уточнюється.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####