03
ЛЮТ
2016

Сет Роген і Зак Галіфіанакіс застрягнуть в космосі

Сценарист фільмів «Гранд реванш» і «Мачо і ботан 2» Родні Ротман дебютує в режисурі комедією «Щось» (The Something). Дія буде розвиватися в космосі, а головні ролі зіграють Сет Роген, Зак Галіфіанакіс і Білл Хейдер.
 
На фото: Сет Роген

Ротман особисто написав сценарій «Щось» і збирається не тільки знімати фільм, а й продюсувати його. «Зелене світло» проекту дала студія Universal, яка буде прокатувати картину.

Роген, Галіфіанакіс і Хейдер зіграють трьох космонавтів, які на довгі роки застрягли в космосі, але в один прекрасний день натикаються на інший корабель. Інших подробиць про фільм поки немає.

 
На фото: Зак Галіфіанакіс

Сет Роген востаннє з'являвся в драмі «Стів Джобс», а цього року його можна буде побачити в комедії «Сусіди 2». Нещодавно актор закінчив зйомки у фільмі Джеймса Франко «Горе-творець» про зйомки одного з найгірших фільмів Голівуду «Кімната» (не плутати з номінантом на «Оскар»).

Зак Галіфіанакіс зараз знімається в серіалі «Баскетс», де грає клоуна-невдаху. У кіно з'являвся останній раз у фільмі «Бердмен». Цього року чекайте Зака ​​в двох комедіях: «Встигнути за Джонсами» і «Заводії», а також в костюмній драмі «Тюльпанна лихоманка».

 
На фото: Білл Хейдер

Білл Хейдер, відомий за програмою «Суботнім вечором в прямому ефірі», вже давно перебрався на великий екран. Ви бачили його в «Зникненні Елеанор Рігбі» та в стрічці «Дівчина без комплексів», а в блокбастері «Зоряні війни: Пробудження сили» Хейдер відповідав за звукову реакцію дроїда BB8. Актор недавно знявся в картині Стівена Спілберга «Великий дружній велетень».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####