04
ЛЮТ
2016

«Форсаж» триватиме до 2021 року

Студія Universal підтвердила опубліковані в Instagram слова Віна Дізеля про дати релізу дев'ятого і десятого фільмів франшизи «Форсаж». Вони вийдуть в прокат в 2019-му і 2021-му відповідно.
 
Він Дізель любить вас

Він Дізель є однією з небагатьох знаменитостей, які користуються соцмережами для анонсування своїх проектів, перш ніж студія випустить офіційний прес-реліз. Так, в середині січня актор повідомив, що восьмий фільм франшизи «Форсаж» отримав назву Fast 8. Картина, яку зніматиме режисер «Голосу вулиць» Ф. Гері Грей, вийде в прокат 13 квітня 2017 року.
 
Кадр з фільму «Форсаж»

«Форсаж 9» намічений на 19 квітня 2019, а «Форсаж 10» - на 2 квітня 2021 року. Таким чином, десятий фільм франшизи, розпочатої 15 років тому, став першою картиною, що закріпила за собою дату релізу в 2021-му.

Деталі сюжету восьмого «Форсажу» поки не розкриваються, але відомо, що Грей придивлявся локації на Кубі. Очікується, що зйомки також пройдуть в Нью-Йорку.

 
Кадр з фільму «Форсаж 7»

«Форсаж 7», присвячений Полу Вокеру, загиблому під час зйомок бойовика, став найкасовішим фільмом франшизи, зібравши 1,5 мільярда в світовому прокаті. Можна порівняти зі зборами першого фільму, який знімав Роб Коен. «Форсаж», що вийшов в 2001 році, заробив в світі 207 мільйонів доларів.

«Два десятиліття, десять фільмів, одна сага», - пише Він Дізель в інстаграме.

 

Зараз Дізель знімається в третьому фільмі франшизи «Три ікси» і періодично викладає (а потім видаляє) фотографії зі зйомок на своїй сторінці в Facebook.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####