04
ЛЮТ
2016

Sony екранізує комікс, схожий на «Штучний розум»

Рік тому студія Sony придбала права на екранізацію коміксу Descender, сюжет якого віддалено нагадує «Штучний розум» Стівена Спілберга. Проект запущений в розробку. На цьому тижні Sony знайшла сценариста.
 
Фрагменти обкладинок коміксу Descender

Перший випуск коміксу Descender від видавництва Image Comics вийшов в березні 2015 року. Дія розвивається в далекому майбутньому, причому історія починається через кілька років після несподіваного нападу загадкової армади роботів, які перебили безліч людей в галактиці.

Після цього люди оголошують всіх роботів поза законом, незважаючи на те що їх зв'язок з нападниками не доведений. Команди найманців борознять космос в пошуках залишених примірників, які підлягають вилову і знищенню. Протагоніст історії - TIM-21, робот, схожий на дитину. Він запрограмований на те, щоб дружити з дітьми, але зараз знаходиться на покинутій планеті, потрапляючи в різні пригоди. Разом з різношерстою компанією TIM-21 подорожує по екзотичним планетам, ховаючись від переслідування.

 
Фрагмент сторінки першого випуску Descender

Комікс створили Джефф Лемір і Дастін Нуен. Адаптувати його для великого екрану буде Джессі Вігутоу, нещодавно закінчив роботу над графічним романом Браяна Майкла Бендіса Fire (фільм по ньому продюсує Зак Ефрон і Ніл Х. Моріц). Вігутоу також пройшовся по сценарію «Поганого Санти 2» і написав сценарій фантастики «Трон 3». Відзначимо, що сценарист працював над ремейком «Ворона», який так поки і не запустився в виробництво.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####