05
ЛЮТ
2016

Майкл Пітт стане лиходієм в «Привиді в обладунках»

Триває кастинг в англомовну версію аніме «Привид в обладунках». Головну роль, як відомо, виконає Скарлетт Йоханссон, а в образі антагоніста з'явиться Майкл Пітт, відомий за серіалом «Підпільна імперія».
 
На фото: Майкл Пітт

Пітт зіграє персонажа на прізвисько Людина, яка сміється. Це злісний і мстивий персонаж, деякі частини тіла якого замінені на механічні. У людини, яка сміється унікальне почуття стилю, а сценарій описує його як лиходія, пропущеного крізь призму вуличного художника.

Скарлетт Йоханссон грає дівчину-кіборга, яка очолює елітний загін під назвою «Дев'ятий відділ», що належить компанії Hanka Robotics. «Дев'ятий відділ» створений, щоб зупиняти найнебезпечніших злочинців і екстремістів. І якраз головним антагоністом і є Людина, яка сміється, чиє завдання - знищити всі досягнення Hanka Robotics в технологіях.

 
На фото: Скарлетт Йоханссон

Актор Йохан Філіп Асбек зіграє Бату, одного з кращих бійців «Дев'ятого відділу». Згідно аніме Мамору Осії, це кіборг-громила, ветеран багатьох кривавих конфліктів, що прославився як фахівець з тортур і прозваний Стоматологом через жорстокі методів.

Руперт Сандерс знаходиться в режисерському кріслі «Привида в обладунках», зйомки якого почнуться в кінці лютого в Новій Зеландії. Реліз заплановано на 31 березня 2017 року.

 
Кадр з серіалу «Підпільна імперія»

Майкл Пітт навесні цього року з'явиться на екранах в трилері «Злочинець» зі значним акторським складом. У фільмі беруть участь: Кевін Костнер, Гарі Олдман, Галь Гадот, Томмі Лі Джонс і Раян Рейнольдс.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####