08
ЛЮТ
2016

Син Альфонсо Куарона поставить новий фільм про Зорро

Хонас Куарон, який працював над сценарієм фільму «Гравітація», дебютував у режисурі в минулому році картиною «Пустеля». Його наступним фільмом стане футуристична версія легенди про Зорро.
 
На фото: Хонас Куарон

Куарон сам напише сценарій «Z» - так називається проект - про легендарного месника в масці. Однак на цей раз дія буде перенесена в недалеке майбутнє.

Зйомки фільму пройдуть цього літа на обладнаній за останнім словом техніки студії Pinewood в Домініканській Республіці. Бюджет фільму точно не визначено, але він не повинен перевищити 100 мільйонів доларів. Продюсери сподіваються, що їм вдасться попрацювати на студії, але готові перенести роботу над фільмом за межі Домінікани, якщо того зажадає сценарій.

 
Гаель Гарсія Берналь, Джеффрі Дін Морган і Хонас Куарон на прем'єрі «Пустелі»

Про перезапуск «Зорро» розмови йшли ще п'ять років тому. Тоді студія Fox оголосила про запуск проекту під назвою «Переродження Зорро», в якому колишній дон Дієго де ла Вега замість звичного 19-го століття виявиться в постапокаліптичному світі. На відміну від свого попередника, новий Зорро повинен був стати месником в масці, що працює на себе, а не захисником несправедливо скривджених.

Влітку минулого року стало відомо, що студія Fox відмовилася від ідеї знімати «Переродження Зорро». Проектом зайнялися компанії Lantica Media і Sobini Films. Глава Sobini Films Марк Емін, який продюсував «Багно» та «Гарне вбивство», побачивши «Пустелю», вирішив, що Хонас Куарон буде ідеальним кандидатом в режисерське крісло «Z».

 
На фото: Альфонсо Куарон і Хонас Куарон

«Пустеля» Хонаса Куарона отримала приз міжнародної критики на минулому в вересні 2015-го кінофестивалі в Торонто. Фільм розповідає про спробу кількох мексиканців нелегально перетнути американський кордон. Однак біженцям зустрічається жорстокий стрілок, який має намір знищити всіх, хто незаконно намагається потрапити в країну. У головних ролях знімалися Гаель Гарсіа Берналь і Джеффрі Дін Морган.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####