09
ЛЮТ
2016

Лупіта Ніонго стикнеться з «Розумним життям»

Володарка премії «Оскар» Лупіта Ніонго придивляється до ролі в новому науково-фантастичному проекті Ави ДюВерней «Розумне життя» (Intelligent Life), продюсуванням якого займається Френк Маршалл.
 
На фото: Лупіта Ніонго

Розробляє стрічку компанія Amblin Entertainment. Крім жанрової приналежністі більш точних деталей про сюжет немає, але відомо, що фільм базується на переробленому проекті «Посол» (The Ambassador), що оповідав про співробітника ООН, який став представником людства в першому в історії контакті з неземною цивілізацією, а після зав'язалися романтичні стосунки з іншопланетянкою.
 
Кадр з фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»

Сценарій до «Розумного життя» написали автори «Світу Юрського періоду» Колін Треворроу (він же в числі продюсерів) і Дерек Конноллі. За стилем майбутній фільм буде схожий на «Безпека не гарантується» того ж Треворроу. Ніонго зіграє жінку, яка опинилася в епіцентрі подій, пов'язаних із зустріччю інопланетян.

Виробництво фільму планується розпочати вже влітку. Крім того, ДюВерней розглядає можливість співпраці з Disney. Компанія хоче бачити режисера «Сельми» за штурвалом екранізації книги Мадлен Ленглі «Тріщина в часі». Відзначається, що робота відразу над двома картинами не повинна привести до конфлікту розкладів, і швидше за все ДюВерней займеться обома проектами.

 
Кадр з фільму «Сельма»

Лупіта Ніонго не так давно з'являлася на екрані в «Пробудження сили» в образі Маз Канати (актриса зіграла цю роль за допомогою технології motion capture). У квітні її можна буде почути в «Книзі джунглів» Джона Фавро, де зірка озвучила Ракшу.
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####