11
ЛЮТ
2016

Шарліз Терон стане злодійкою в «Форсажі 8»

Хоча текст для восьмого «Форсажу» ще не готовий, інсайдери стверджують, що режисер Ф. Гері Грей і сценарист Кріс Морган мають намір ввести в сюжет картини сильний негативний жіночий образ. На роль головної злочинниці, за чутками, розглядають кандидатуру Шарліз Терон.
 
На фото: Шарліз Терон

Актриса раніше вже працювала з режисером «Голосу вулиць», знімаючись в його кримінальному трилері 2003 року «Пограбування по-італійськи» з Марком Волбергом, Едвардом Нортоном і Джейсоном Стейтемом. Останній, до слова, зіграв антагоніста в попередній серії високошвидкісної франшизи.

 
На фото: Ф. Гері Грей

Терон, за словами джерел Deadline, поки не отримувала ніякої конкретної пропозиції від студії Universal, тому занадто рано робити прогнози, проте голлівудським агентам, які представляють інтереси інших відомих артисток, варто проявити особливу увагу до прийдешнього проекту: участь в такому масштабному фільмі буде бажаним для багатьох.
 
Кадр з фільму «Форсаж 7»

Виробництво «Форсажа 8» передбачається почати навесні, реліз ж стрічки намічений на квітень 2017 року. Очікується, що до своїх колишніх образів повернуться Він Дізель, Двейн Джонсон, Мішель Родрігес, Лудакріс, Тайріз Гібсон і згаданий Стейтем.
 
Кадр з фільму «Шалений Макс: Дорога гніву»

Шарліз Терон в минулому році проявила себе як вмілого водія в постапокаліптичному екшні «Шалений Макс: Дорога гніву». В даний час актриса знімається разом з Джеймсом МакЕвоєм в трилері Девіда Літча «Найхолодніше місто».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Перклад: kinobox.in.ua
#####