12
ЛЮТ
2016

Нові «Три ікси» обзавелися синопсисом і прокатником

Компанія Paramount оголосила про те, що візьметься за дистрибуцію екшну «Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа». Одночасно став відомий і синопсис стрічки, в якій Він Дізель повернеться до образу спортсмена-екстремала, що знаходиться на службі в уряду.
 
На зйомках «Повернення Ксандера Кейджа»

За сюжетом картини герой зірки франшизи «Форсаж» протягом декількох років перебував у добровільному вигнанні, але тепер змушений відновити співпрацю з АНБ і битися з жорстоким воїном Сяном і його командою, щоб зупинити використання зловісного зброї, званого «ящиком Пандори». Однак по ходу дії Ксандер Кейдж виявляється втягнутим в смертельну змову, який вказує на причетність високопоставлених персон.
 
Кадр з фільму «Три ікси»

Головну жіночу роль у бойовику виконає Діпіка Падукон, в той час як Семюел Л. Джексон повернеться до колишнього способу агента АНБ. Крім того, до проекту приєдналися Ніна Добрев, Рубі Роуз і Джет Лі, але неясно, чи він зіграє негативного персонажа.
 
Кадр з фільму «Три ікси 2»

Зйомки фільму в даний час проходять в Торонто, а додаткові сцени режисер Ді Джей Карузо зніме в Домінікані. Виробництво «Трьох іксів» курирують студії Revolution Studios, Roth Kirschenbaum Films і One Race Film. Останню версію сценарію написав Ф. Скотт Фрейзер.
 
На фото: Він Дізель

Нагадаємо, оригінальна стрічка Роба Коена вийшла в 2002-му, добре зарекомендував себе в світовому прокаті (277 мільйонів доларів при 70-мільйонних витратах), проте сиквел 2005-го без Віна Дізеля, але з Айсом Кьюбі успіхом не користувався.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Перклад: kinobox.in.ua
#####