16
СІЧ
2015

Кіноверсія київського концерту «Океан Ельзи»

Кіноверсія київського концерту  «Океан Ельзи»

26 лютого 2015 року в широкий прокат вийде кіноверсія київського концерту ОЕ на НСК «Олімпійський», що пройшов 21.06.14 та зібрав 75 000 глядачів.

Концерт-кіноверсію
«OE.20 LIVE IN KYIV» - проект виробництва FILM.UA Group, взяла у дистрибуцію компанія Ukrainian Film DistributionКонцерт, що зібрав 75 тисяч глядачів став офіційно зареєстрованим концертним рекордом України. Того вечора на сцені був як теперішній, так і класичний склад гурту.

«Дякую тобі, Києве! Коли 75 тисяч людських сердець б'ються як одне велике серце - це неймовірно! Таке не забувається ніколи!» - написав тоді в своєму твіттері
Святослав Вакарчук, лідер гурту «Океан Ельзи».

Спеціально для зйомок кінотеатральної версії концерту компанією
FILM.UA був запрошений оператор-постановник з Великобританії Енді Хорнер. Була задіяна найпотужніша в Україні ПТС та 17 камер, встановлених по всьому стадіону. А для того, щоб показати, як змінювався Олімпійський, як будувалася сцена, встановлювалася техніка, як в день концерту чаша наповнювалася десятками тисяч глядачів, а потім величезний стадіон знову повернувся до звичайного життя, була використана техніка Time Lapse.

Але найголовніше для
концерту-кіноверсії це, звісно, достовірно відтворений звук. Під час зйомок використовувалася унікальна система запису, яка дозволила створити для глядача в кінотеатрі повноцінний ефект присутності на стадіоні та дала можливість не тільки почути улюблені пісні, але й знову відчути себе частиною того, що відбувається.
 


#####