18
СІЧ
2015

Золота малина - 2015

Хто в цьому році став найгіршим?
 
Що чекати від 35 "Золотої малини" стало зрозуміло, коли були опубліковані номінанти та претиденти на нагороду! Оскількількі знову прозвучали імена відомих голівудських зірок і ця премія  наробить галосу в їх зірковому житті. Тому результат після премії доволі очікуваний.

Варто зазначити, що звісно це не "Оскар", та не інша значима у кар’єрі актора чи режисера нагорода, тому за нею мало хто приходить. Але, щоб дати стимул зіркам, організатори премії вирішили зробити ще одну номінацію, а саме "Краще відновлення репутації". Ця номінація повинна привернути увагу режисерів та акторів та залучити їх до церімонії.

 

Проводиться "Золота малина" за добу до вручення премії "Оскар". Це також одна з головних фішок організаторів. "Малини" були ще з вісімдесятих років і головним завданням було пародіювання голлівудських нагородних сезонів. Проте з часом, на вибір організаторів, все більше стали дивитися звичайні люди і робити свої висновки. В більшості випадків вибір провального кіно, режисера чи актора співпадає з думкою глядачів.

Так і в 2015 році напевно переможцем по кількості номінацій у премії стала картина " Трансформери: Час вимирання", що власне і співпало з думками глядачів, і оцінками багатьох кінознавців.

Варто виділити головні картини та акторів, які провалилися в 2014 році:

 Найгірший фільм:

- Геракл: Початок легенди
- Врятувати Різдво
- Залишені
- Черепашки ніндзя
- Трансформери: Час вимирання

Найгірші актори:

-Кірк Кемерон
-Ніколас Кейдж
-Келлан Латс
-Сет МакФарлейн
-Адам Сендлер

Проте є і гарні новини, в новій номінації, по реабілітації акторів та режисерів опубліковані такі імена:

-Бен Аффлек
-Дженіфер Еністон
-Майк Майерс
-Кіану Рівз
-Крістен Стюарт

Скоріше за все актори, яких премія реабілітувала з’являться за нагородою, принаймні на це сподіваються організатори.
З кожним роком вплив премії на глядачів зростає,  і тому "Золота малина" тримається досі. 

 
Автор:Ковальов Дмитро
#####