19
СІЧ
2015

Таємні матеріали - знову спливуть!


Час відновлювати старі таємні справи 


 
З Крісом Картером Fox TV почав вести переговори, по відновленню зйомок нових сезонів  "Таємних  матеріалів".  Режисер звісно погодився відновити роботу культового серіалу, проте, щоб розпочати знімальний процес, потрібно вирішити цілий ряд проблем.

По-перше узгодження графіків Духовни і Андерсон. Оскільки актори зараз ведуть плідну працю в різних стрічках і наперед підписано ще декілька договорів. Проте не тільки у акторів проблеми з графіками, у Картера також є зараз проблеми з часом.

Голова Fox TV Group  Дена Уолден заявила, що не дивлячись на ці проблеми, які пов’язані з неочікуваним запуском проекту, зйомки відбудуться, лише під питанням коли...

Нагадаємо, що серіал почав свою роботу в 1993 році і протримався аж до 2002 року. І весь цей час тримав популярність та підтримку глядачів, і в невдовзі став культовою картиною, яку знають навіть сучасні діти. Розпочати зйомки серіалу одразу не вдалося. Кріса Картера  переслідували проблеми то з узгодженням серіалу, то з початком знімального процесу і з другого разу телекомпанія дала зелене світло. Потім вийшла перша повнометражна картина "Таємні матеріали: Боротьба за майбутнє", яку більш-менш прийняли, але вихід другої був провальний. І Кріс Картер заявив, що не був би проти зняти третю повнометражку, проте Fox виснув ідею стосовно продовження зйомок серіалу, Картер не відмовився та підтримав пропозицію.

Чекаємо нову порцію паронормальних справ!
Автор:Ковальов Дмитро
#####