26
ЛЮТ
2016

«Ніч святого Валентина» | Трейлер #1


Старт в Україні: 10.03.2016 
Жанр: комедія
Режисер: Володимир Лерт
У ролях: Кирило Кяро, Даша Астаф'єва, Олег Собчук («С.К.А.Й.»), Олена Турбал, Віктор Андрієнко, Андрій Джеджула, Наталія Денисенко, Костянтин і Валентина Войтенки, Роберт Фельдман, Катерина Рубашкіна, Марк Дробот, Ілля Прокопів та ін.


Все, що відбулося в Ніч святого Валентина, тепер побачить вся країна! Поки всі закохані пари світу обдаровують один одного ніжними словами любові, наші герої приймають сюрпризи долі. Популярна рок-зірка відчайдушно намагається дописати пісню для фільму Гая Річі і в творчих муках вперше за довгі роки зустрічає свою музу.

Тим часом сором'язливий гінеколог в перервах між оглядом пацієнток закохується в фатальну красуню. Закоханість ціною в власну безпеку.

Ближче до півночі місто не спить. Студенти першого курсу - тим більше! У цей день вони вперше влаштували масштабну вечірку, приурочену до дня закоханих. Їх ніч могла бути ідеальною, якби на одному танцполі не зустрівся ревнивий хлопець, заздрісна колишня і діджей, який прийняв удар нерозділеного кохання!

А тепер сюрприз! Ви можете переглянути кліп на офіційний саундтрек комедійної стрічки «Ніч святого Валентина» у виконанні Світлани Тарабарової!

 
 
#####