26
ЛЮТ
2016

«Чужий: Заповіт» укомплектував свій екіпаж

Акторський склад фільму «Чужий: Заповіт», чиєю постановкою готується зайнятися Рідлі Скотт, поповнився новими іменами. До проекту приєдналися Кармен Еджого («Чистка 2. Анархія»), Джуссі Смолетт («Імперія»), Емі Саймец («Домішки») і Каллі Ернандес («Ла Ла Ленд»).
 
Кармен Еджого та Емі Саймец

Подробиці закріплених за ними образів не розкриваються, як і поки не прояснена «ключова роль», переговори про яку веде Біллі Крудап (доктор Манхеттен з «Хранителів» і адвокат Ерік Макліш з «У центрі уваги»).

 
На фото: Біллі Крудал

Раніше було відомо, що в сиквелі «Прометея» до образу андроїда Девіда повернеться Майкл Фассбендер, тоді як Нумі Рапас, яка зіграла у фільмі археолога Елізабет Шоу, від участі в «Заповіті», схоже, відмовилася. Серед провідних зірок нового «Чужого» Кетрін Вотерстон («Вроджена вада», «Стів Джобс», «Фантастичні звірі і де їх шукати»), Денні МакБрайд і Деміан Бішір, якого нещодавно можна було побачити в «Мерзенній вісімці» Тарантіно.

Фільм покладе початок нової трилогії, яка безпосередньо пов'язана з оригінальним «Чужим». За сюжетом команда космічного корабля «Заповіт» потрапляє на таємничу планету, яка вважалася незвіданим раєм, але на ділі виявляється похмурим і небезпечним місцем, чий єдиний мешканець - це андроїд Девід (Фассбендер). Кетрін Вотерстон зіграє героїню на прізвище Деніелс.

 
На фото: Джуссі Смолетт

Реліз картини запланований на 5 жовтня 2017 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####