20
СІЧ
2015

Екранізації де всі і все намішано


Доброго дня! Моя прописка - казка!


 
В буденних справах ми не здатні бачити дива, красу природи чи просто підтримати сімейну ідилію. Через роботу та комп’ютер в нашому житті стало дуже мало справжніх див. Тому побачити, щось по справжньому цікаве чи надприродне в звичайному житті неможливо, крім простору Інтернету та телевізора. 
 
Творцю серії коміксів Fables, Біллу Уіллінгему, вдалося втілити оригінальну на один погляд і на інший давно нам знайому ідею в життя. Уявіть, що ми живемо, як жили, займаючись своїми клопотами, тільки поряд з нами були знайомі нам казкові та міфічні персонажі. Так, це дивовижно і незвичайно! Тому з виходом коміксу він швидко знайшов свою аудиторію і отримав широкий круг фанатів. 
 
Fables - це комікси про те, як всіх жителів країни казок вигнали з їх домівки і тому вони перебираються у сучасне місто, а саме Нью-Йорк, живуть у так званій "фермі" на краю міста та створили общину, яка має назву Фейбелтаун.

Напевно було б дивно, якби не намагалися зняти фільм по даному коміксу. Проте в 2004 Warner думали про розробку сценарію для повнометражної картини, але на етапі створення сценарію власне і залишилися. 
 
В цьому же році Джейн Голдман докладе усіх зусиль, щоб стрічка вийшла. Нагадаємо, що режисер вже екранізував багато коміксів, а саме: "Люди Ікс: Перший клас",  «Капець", "Зірковий пил", "Дім дивних дітей" та багато інших. 
 
Доки процес над розробкою сценарію та знімального процесу йде активним ходом. Точної дати виходу доки немає. 

​Також в цьому році комікс Fables  вийде на російській мові.
Автор: Ковальов Дмитро
#####