04
БЕР
2016

Огнєвіч та Бронюк озвучили героїв «Зоотрополісу»

Довгоочікувана анімаційна пригода «Зоотрополіс»  від студії Disney  виходить в український  прокат 17 березня. Найдосвідченіші аніматори світу створили цілий сучасний мегаполіс, де мешкають   різноманітні тварини, їхній  життєвий уклад дуже нагадує світ людей, все як у нас -  лише по-звірячому. Подивитись на високоорганізоване тваринне суспільство можна буде вже зовсім скоро на екранах кінотеатрів.  Сьогодні своїми враженнями від роботи над дубляжем анімаційного фільму діляться українські зірки: співачка Злата Огнєвіч і співак, фронтмен гурту «ТІК» Віктор Бронюк.
 
Газель у анімаційному фільмі «Зоотрополіс»

Злата Огнєвіч про дубляж ролі Газелі«Це був мій перший досвід  у дубляжі і робота виявилася надзвичайно цікавою», - захоплено ділиться враженнями співачка. «Дубляж фільму -  це витончена акторська майстерність,  я і надалі хотіла б брати участь у дубляжі, мене ваблять і більші ролі також».

Златі не довелося кардинально перевтілюватися, адже їй дісталася роль  поп-зірки Зоотрополісу - співачки Газелі. Знаменита на весь світ, соціально активна і сердечна поп-діва Газель здобула армію шанувальників і стала відомою на весь світ.

 
На фото: Злата Огнєвіч

Співачка Газель (Злата Огнєвіч) виконує головну пісню  фільму  «Зоотрополіс» - «Не відступлю».

«Роль мені дуже близька, я намагалася якомога більше пізнати героїню, і чим ближче з нею знайомилася, тим більше розуміла, що Газель - це  я. Люди, які займаються творчістю не можуть бути осторонь соціальних проблем, вони мають бути відкриті серцем до світу. Саме такою є Газель,  вона вміє співчувати і намагається допомогти тим, хто цього потребує», - переконана Злата Огнєвіч.

 
Злата Огнєвіч озвучує роль Газель

Всіх глядачів  співачка запрошує до кінотеатрів: «Діти знайдуть у кіно яскравих героїв, їхні пригоди триматимуть в напрузі від початку до кінця, а дорослі помітять приховані меседжі і добряче розважаться. Це не реклама, це мої щирі враження».

Співакові Віктору Бронюку, який є  не новачком у дубляжі, дісталася роль потужного  і солідного продавця морозива  слона Джері Джамбо, якого легко роздратувати, але він швидко відходить.

 
Віктор Бронюк озвучує роль слона Джері Джамбо

Віктор Бронюк іронічно коментує: «Як я готувався до ролі? Звісно ходив на курси «слонячої мови». А якщо серйозно мені  подобається працювати в дубляжі і я охоче приймаю запрошення. Це завжди виклик і навіть, де в чому боротьба з власним комплексами. Завжди приємно попрацювати і отримати результат. Знаєте, іноді впоратися з невеликою роллю навіть важче, ніж з масивом тексту.  Роль Джамбо дещо коротша, ніж моя попередня  роль у дубляжі (Віктор Бронюк дублював одного з героїв фільму «Смурфики»). Слон Джері Джамбо небагатослівний, але я маю передати його характер, настрій. Кожне слово повинно бути виважене і не випадати з ролі. Я звик працювати цілісно, а тут жорсткий таймінг, вимоги. Але цим і цікавий дубляж. Гадаю, дубляж фільмів українською - це велика і благородна справа!»

Співак зазначає, що фільм «Зоотрополіс» є надзвичайно глибоким і оригінальним: «Він яскравий, іронічний, дуже смішний, але за сатирою, уважний глядач впізнає себе, і те що в сучасних людських мегаполісах непомітно на перший погляд, в Зоотрополісі видно, як на долоні».

 
#####