07
БЕР
2016

Екранізація Assassin's Creed може отримати сиквел

Незважаючи на те, що українська прем'єра фільму «Кредо вбивці» відбудеться тільки в грудні цього року, студія New Regency нітрохи не сумнівається в успіху свого проекту. Як повідомляє The Tracking Board, кінокомпанія готова вже зараз приступити до створення другої частини.
 
Кадр з фільму «Кредо вбивці»

Бюджет стрічки оцінюють в суму $ 125 млн, а значить для виходу на рівень самоокупності їй доведеться заробити як мінімум $ 250 млн. Боси New Regency вірять в її успішний виступ в світовому прокаті навіть з урахуванням того, що суперниками екранізації відеогри Assassin's Creed за лідерство в бокс-офісі виявляться такі блокбастери, як «Зоряні війни: Ізгой» і «Пасажири».

За відомостями інсайдерів, згоду на участь в роботі над сиквелом вже дав Майкл Фассбендер. Актор постане в образі Каллума Лінча, який дізнається, що його предком був іспанець Агілар, який був в таємному суспільстві найманих вбивць. За допомогою революційної технології протагоніст отримує доступ до спогадів ассасіна, а також набуває всі його навички та вміння.

 
Кадр з фільму «Кредо вбивці»

Варто відзначити, що на цей момент офіційні представники New Regency поки не підтвердили інформацію про старт роботи над другою частиною.
 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####