09
БЕР
2016

«Веном» ожив, комісар Гордон отримав нове обличчя

Спін-офф історії Людини-павука «Веном» знову в справі, лауреат премії «Оскар» зіграє комісара Гордона в коміксі «Ліга справедливості», Ніколас Кейдж повертається в режисуру, «Люди в чорному» зустрінуться з «Мачо і ботаном».

Студія Sony з 2008 року намагається підняти спін-офф «Веном
» про створення з коміксу «Людина-павук», але останній раз ми чули про проект в жовтні 2014 року, і тоді «Веном» був благополучно мертвий. Перераховувати всіх режисерів, зарахованих до проекту, не будемо, а лише назвемо ім'я сценариста, який буде писати нову версію: Данте Харпер. Автор брав участь у роботі над сценарієм фантастики «На межі майбутнього», але не був відзначений в титрах. Очікується, що «Веном» дасть початок новій франшизі.
 
Веном

Дж. К. Сіммонс, який отримав премію «Оскар» за роль в драмі «Одержимість», зіграє комісара Гордона в супергеройському епіку «Ліга справедливості». Таким чином, Сіммонс стане ще одним актором, який одночасно знімався в екранізаціях коміксів видавництв DC і Marvel (він грав головного редактора Джей Джону Джемісона, начальника Пітера Паркера в трилогії Сема Реймі «Людина-павук»). Серед них: Кріс Еванс, Раян Рейнольдс, Бен Аффлек, Холлі Беррі, Томмі Лі Джонс, Майкл Фассбендер. Зйомки першої частини «Ліги справедливості» почнуться в середині квітня, а реліз фільму в США намічений на 17 листопада 2017 року.

 
На фото: Дж. К. Сіммонс

14 років тому Ніколас Кейдж дебютував у режисурі драмою «Альфонс» з Джеймсом Франко. Рецензенти картину не пощадили, та й прокат не задався. Однак час - найкращий лікар, і актор знову готовий взятися за постановку. Цього разу він збирається екранізувати роман Джойс Керол Оутс «Згвалтування: Історія кохання» (Rape: A Love Story). Фільм отримає іншу назву: «Помста: Історія кохання». За сюжетом 12-річна Беті Магуайр 4-го липня зупиняє детектива Джона Друмора (цю роль Кейдж планує зіграти сам). Мати Беті, Тіну, жорстоко згвалтували чотири наркомана. Жінка перебуває на межі життя і смерті, її виходжує мати, Агнес. Свідоцтво Беті має посадити злочинців за грати довічно, але батьки гвалтівників наймають адвоката, який зміщує акцент на саму Тіну. Зйомки почнуться в Атланті 4 квітня.
 
На фото: Ніколас Кейдж

Глава студії Disney Боб Айгер підтвердив, що у фільмі про молодого Хана Соло з'явиться Чубакка. За ідеєю цього слід було очікувати, але підтвердження ніколи не заважало. Актор на роль Хана досі не обраний.

Джозеф Гордон-Левітт вибув з екранізації графічного роману Ніла Геймана «Пісочна людина». Актор повинен був грати головну роль, а також знімати картину. На своїй сторінці в Facebook Джозеф докладно написав, що трапилося. Коротко: починався проект зі студією Warner, але недавно «Пісочна людина» разом з іншими проектами виявився у «дочки» мейджора, New Line. «Кілька місяців тому я зрозумів, що у нас з хлопцями з New Line різні погляди на те, що робить "Пісочну людину" особливою і на те, якою має бути кіноадаптація. На жаль, я був змушений відмовитися від проекту». Студія New Line найняла сценариста хоррорів для адаптації книг. Ерік Хайссерер, який працював над проектами «Кошмар на вулиці В'язів» і «Пункт призначення 5» напише сценарій за творами Ніла Геймана.

 
На фото: Джозеф Гордон-Левітт

Колись це було жартом, але зараз все серйозно: Sony має намір зняти кросовер «Людей в чорному» і «Мачо і ботана». Ченнінг Татум і Джона Хілл на цей раз виявляться в організації, що займається виловом інопланетних порушників земних законів. Вілл Сміт і Томмі Лі Джонс в цьому проекті не знімуться. Їх ролі, швидше за все, зіграють молоді актори. Сценарій написав Родні Ротман («Гранд реванш», «Мачо і ботан 2»), а в режисерське крісло студія кличе Джеймса Бобіна, який зняв фільми «Маппет-шоу» і «Аліса в Задзеркаллі».
 
Інтернет вже представив, як це буде
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####