21
СІЧ
2015

Бред Пітт, Крістіан Бейл і Райан Гослінг досліджують кризу

Бред Пітт, Крістіан Бейл і Райан Гослінг
знімуться у фільмі про кризу

«The Big Short» видавалася російською мовою і називається «Велика гра на пониження. Таємні пружини фінансової катастрофи». Впевнені, що в Росії буде зовсім інша прокатна назва фільму.

Книга Льюїса написана в жанрі документального бізнес-трилера і оповідає про причини світової фінансової кризи 2007-2009 років. Це абсолютно несподіваний погляд на Уолл-стріт очима диваків і аутсайдерів, які бачать надувається іпотечна бульбашка, роблять ставки проти нього і в кінцевому рахунку виграють. Детальніше про «Велику гру» розповідає сам автор.
 

 
Режисером фільму стане Адам МакКей, відомий своїми комедіями «Ріккі Боббі: Король дороги», «Зведені брати» і «Копи в глибокому запасі», а також діологією «Телеведучий». Для МакКея «Велика гра» стане першим серйозним проектом. Адам особисто адаптує книгу для великого екрану.

За своє недовге існування компанія Бреда Пітта змогла зарекомендувати себе у сфері драматичного кіно, досліджуючи важливі питання. На рахунку Бреда, як продюсера, «Оскар» за стрічку «12 років рабства». Однак у цьому нагородному сезоні його проектом «Сельма» вже не так щастить.

Крістіан Бейл недавно з'являвся в біблійному епіку Рідлі Скотта «Вихід: Боги та Царі». Цієї весни актор приступить до зйомок в екранізації роману Джона Д. Макдоналда
«The Deep Blue Goodbye».

Райан Гослінг востаннє був гостем на російських екранах на початку 2013 року, коли вийшов трилер «Мисливці на гангстерів». З тих пір актор був зайнятий своїм режисерським дебютом «Як спіймати монстра». Стрічка була показана в рамках програми «Особливий погляд» Каннського фестивалю і викликала шквал негативних рецензій. У США фільм вийде в дуже обмеженому прокаті одночасно з релізом на цифрових платформах. Нещодавно Райан Гослінг закінчив зйомки в детективі Шейна Блека «Славні хлопці» з Расселом Кроу.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####